Stillastående-Rörlighet 0-1

”Stillastående” får stå för Kappelshamn och ”Rörlighet” för Garda. Dagens match gav än en gång svar på att det är svårt att spela fotboll om man inte rör på sig. Garda är ett lag som vill ha mycket boll vilket vi tillät dem att ha med påföljd att Garda spelade runt i cirklar och vi fick jaga, ja, i den mån vi rörde på oss. Det var sällan vi fick så pass mycket kontroll över händelserna att vi mäktade med mer än tre passningar, innan motståndarna snodde bollen igen.

Mao gjorde vi det svårt för oss själva och underlättade samtidigt för motståndarna genom att ge dem både tid och möjlighet att få ett kontrollerat bollinnehav. Garda stod för det konstruktiva spelet och skapade chanser som borde ha förvaltats bättre. Rille räddade oss från flera baklängesmål, medan vi själva bara har EN enda chans framåt värd att skriva hem om. Det var Tony som fick på en rökare från straffområdesgränsen, där målvakten fick sträcka ut ordentligt och tippa till hörna.

Många tunga ben idag och vi spelade på högst 63,4% av kapaciteten. Uppryckning till nästa match, då vi får bekänna färg mot div.4-motstånd.

Noterbart i övrigt: Två nya skador. Jörgen med befarad muskelbristning samt Peppe med ligamentskada. ”Bara” FEM man på skadelistan för tillfället.

Träningsmatch söndag 27 mars Kappelshamns IK – IK Garda 0-1 (0-0)

Rävhagen kl 12.00 Publik: 10 Huvuddomare: Gabriel Rohnström, assisterande Felix Nilsson o Teddy Larsson

MV Rikard Holmström – HB Mats Pettersson ©, MB Mattias Boman, MB Mattias Andersson, VB Mikael Wiflings – HYMF Niklas Karlsson, HIMF Patrik Westerlund, CMF Johan Lindberg, VIMF Ulf Norman, VYMF Jörgen Sköldpil – TF Daniel Boman –Avb Tony Lindström, Thony Olsson, Peppe Ljunggren

Mål: 0-1 72

Byten: 15 TL in JS ut, 68 TO in MW ut PL in TL ut, 76 TL in NK ut, 81 MW in DB ut, 90 NK in PL ut