God uppslutning och vi hann med det mesta

 Inte mindre än sjutton medlemmar kom på klubbens arbetsdag lördagen den 16 april. Vi tackar för den goda uppslutningen och vi hann fixa till det mesta inför sommarhalvåret aktiviteter. Fönsterputsning, översyn av el, finjustering av markområdet för campingen, städning, uppkritning av fotbollsplanen, utplockning av utemöbler, uppsättning av nya reklamskyltar och grusning – allt hann vi med.

Lite småfix återstår givetvis, men alla ska ha ett stort tack för väl genomfört arbete. Gunnel bjöd enligt traditionen på matig soppa med bröd och Ola fixade ett badtunna som bastubadarna uppskattade. Vi fick även till ett schema för det löpande arbetet med gräsklippning på anläggningen och kritningen av fotbollsplan, där åtta frivilliga turas om i löpande veckopass.