”Överkörning ” var ordet

Vem blev ”överkörd”? Motståndarna i det här fallet. Årets första B-match gav en klockren seger mot Vänge med 6-1!!! Odiskutabelt! Vänge fick ägna större matchen åt att slå ifrån sig men skapade en del lägen på kontringar så helt ofarliga var de inte. Å andra sidan kunde vår egen målskörd blivit det dubbla men halvdussinet räcker en sån här dag.

Kan B-laget fortsätta på denna väg kan säsongen bli riktigt skoj. Med dagens spel går inget lag säkert i sexan. KIK bidrog med sex av femton spelare och samtliga avgick med hedern i behåll. Ett extra plus för Micke W som gjorde en stabil insats på högerbacken och dessutom var framme och frestade med några skott. Erik gjorde sin sista match i KIK-tröjan. Fårösund blir ny klubbadress framöver. Vi får tacka Erik för alla kämpainsatser under mer än tjugo år i Kappelshamn. Han kommer dock tillbaka när ha blir ”veteranmyndig” – faktiskt redan nästa år!.

För övrigt kan A-laget ta lärdom av dagens match då B-laget gjorde något som A inte mäktade med på hela säsongen ­ nämligen mål på långskott (spelmål, ej frisparksmål). Två gånger om dessutom och från samme spelare. Mikael Ö – stabil mittback – satte en rökare i krysset efter 24 min och gjorde om bedriften med ett ännu mäktigare skott i matchens slutminuter. Så ska det se ut.

Träningsmatch söndag 3 april Hangvar/Kappelshamn B- Vänge IK 6-1 (3-0)

Rävhagen kl 10.00 Publik 10.00 Domare Bengt Björnlund

MV Jonas Karlsson* – HB Mikael Wiflings, MB Mikael Östervall©*, MB Erik Frändfors, VB Henrik Löwenhamn – Mittfält: Emil Pettersson*, Sebastian Nordin*, Fredrik Johansson*, Göran Hansson*, Adam Weijmers*– TF Kristian Björklund* – Avb Thony Olsson, Rickard Eriksson*, Tony Lindström, Andreas Larsson*

* spelare med licens för Hangvar

Mål: 1-0 Göran H, (straff, Fredrik ) 16, 2-0 Mikael (Adam) 24, 3-0 Sebastian N (Fredrik J) 29, 4-0 Andreas (Jonas ) 47, 5-0 Kristian 71, 6-0 Mikael 88, 6-1 90+3