B-laget föll med flaggan i topp!

 Första hemmamatchen för vårt med Hangvar gemensamma B-lag inleddes bra på Skogsgläntan mot topplaget Garda. Efter tjugo minuter, när motståndarna skänktes ett mål av en bollmiss i det starka solljuset, kom spelet av sig. Hemmalirarna blev lite för ivriga i att kvittera och hade inte det tålamod som krävdes för skapa chanser till goda avslut.

 Mot slutet av första halvlek kontrade Garda i ytterligare ett mål, men humöret var ändå bra i laget vid halvtidspausen. Stundtals flöt spelet bra under den andra halvleken, men något hemmamål blev det aldrig. Enligt HSK-ledaren Axel Björklund fanns det ändå en hel del att glädjas åt i denna match. Mats målvaktsspel var gediget, liksom mittlåset Mattias och Mike. På mittfältet firade åldermannen Tage stora triumfer.

Nu har vi ett speluppehåll fram till den 11 juni, då det åter bär iväg på en långväga bortamatch.

Div VI tisdag 24 maj Hangvar/Kappelshamn B-Garda IK 0-2 (0-2)                   

Skogsgläntan kl 19.00 Publik 15 Domare Bengt Björnlund

MV Mats Boman – HB Kalle Malmberg*, MB Mattias Hillblom*, MB Mikael Östervall*, VB Tony Lindström – HMF Kristian Björklund©*, MMF Tage Söderdahl, MMF Thony Olsson, VMF Daniel Gardell* – HF Emil Pettersson*, VF Johan Engström* – Avb Richard Eriksson*

Byten 30 RE in EP ut; 46 EP in RE ut; 60 RE in TO ut

Målen 0-1 19; 0-2 37

* spelare med hangvarlicens