Ny veteranförlust trots speldominans

 KIK:s spelskickliga veteranlag har inte haft något  flyt hittills i år. Även i lagets andra framträdande i årets seriespel kom en uddamålsförlust. Storspel av motståndarna Stenkyrkas målvakt i kombination med otur och för stressade avslut medförde 1-2 på anslagstavlan hemma på Snäckersvallen.

Klubben har i år målvaktsbekymmer i samtliga fotbollslag och i denna match offrade sig försvarsklippan Ola och ställde upp mellan stolparna. Tyvärr tappar vi då en duktig kämpastark utespelare och vi orkar inte riktigt vända det underläge vi lite snöpligt får på ett långskott med hjälp av vinden i mitten av första halvlek.

KIK har bud på många mål under hela matchen och bollinnehavet dominerades av Kappelshamn. Med tio minuter kvar får motståndarna en kontringschans som de sätter. Även om KIK lyckas reducera några minuter senare, hinner vi aldrig ikapp. Nu är det bara att spotta i nävarna och ge Fårösund en kamp på bortaplan om en vecka.

Veteranserien söndag 22 maj Kappelshamns IK-Stenkyrka IF 1-2 (0-1)

Snäckersvallen kl 18.00 Publik 10 Domare Bror Hansson     

MV Ola Larsson – HB Berra Sandström, MB Roland Pettersson, MB Mattias Hillblom, VB Kjell Engström – HMF Stefan Hillblom, MMF Johan Engström, MMF Tage Söderdahl ©, VMF Anders Sjögren – HF Danne Stenström, VF Joakim Lundin – Avb Jörgen Gräsman, Jörgen Pettersson  

Målen 0-1 18; 0-2 50; 1-2 Joakim (Jörgen P) 57

Byten 9 JG in BS ut; 11 BS in KE ut; 16 JP in BS ut; 25 KE in AS ut; 47 AS in KE ut