En ny trepoängare!

Har det lossnat nu på allvar? Nja, vi ska inte dra för stora växlar iochmed dagens match mot jumbolaget Fårösund B. Första halvlek fyller vi bara upp tröjorna men glömmer bort att göra jobbet, Fårösund går till halvtidsvila med en rättvis 2-1-ledning. Det enda positiva från första halvlek är Nickes drömmål som redan nu platsar som årets mål. Eller vad sägs om en volleykanon, liggande i luften och rätt upp i krysset. Mycket snyggare än så blir det inte.

Halvlek två börjar KIK som ett pånyttfött lag och det dröjer knappt en minut innan Uffe gör sitt första mål för säsongen där han påpassligt trycker in sin egen retur från nära håll. Därefter tar vi över händelserna och gör det vi ska göra. Macke bredsidar snyggt in 2-3-målet och i matchens slutskede ökar Uffe och Danne B på målskörden ytterligare till en komfortabel 2-5-seger

Det knakar i lagspelet idag mycket beroende på att vi tar för lojt på uppgiften. Men vi lär oss av läxan och lyfter oss ordentligt i kragen efter halvtidspausen

Ska någon individuell prestation lyftas fram blir det David som får priset som ”dagens lirare” – friskt spel där han vänder ut och in på motståndet. Rickard B i backlinjen är också stabil under sina 74 minuter.

Div V torsdag 2 juni Fårösunds GoIK-Kappelshamns IK 2-5 (2-1)

Fårösunds IP kl 15.00 Publik 30 Domare Nils-Erik Folebo-Lundberg

MV Mattias Andersson – HB Rickard Berggren, MB Mats Pettersson ©,MB Håkan Sandström, VB Daniel Boman – HMF David Söderberg, MMF Marcus Broberg, MMF Patrik Westerlund, VMF Ulf Norman – HF Adam Waktel,VF Niklas Karlsson – Avb Rikard Westeman, Daniel Weijmers

Målen: 0-1Niklas (David) 19, 1-1 29, 2-1 45, 2-2 Ulf 46, 2-3 Marcus (Patrik) 60, 2-4 Ulf (Daniel B) 88, 2-5 Daniel B (Marcus) 90

Byten: 13 RW in HS ut; 62 DW in NK ut; 74 NK in RB ut