Välbesökt midsommarfirande

Vi hade tur med vädret på midsommarafton när majstången skulle resas vid Snäckersvallen på eftermiddagen. Solen tittade fram och lockade cirka ett hundra bybor, campare, sommargotlänningar och andra turister till lite dans runt stången och allmän samvaro. I år fick vi hjälp av två utmärkta musikanter på gitarr, Rolle Ringvall och Uffe Sundsten.

Som vanligt drog sig folk hem efter ett par timmar för att fortsätta midsommaraftonens festligheter efter eget huvud och egna traditioner. Med andra ord, allt var som det skulle denna landets kanske största och traditionsrikaste helg. Att det utlovade regnet lyste med sin frånvaro tackar vi för – den delen av midsommartradition vill vi nog alla slippa. Klubben tackar alla inblandade för att vi tillsammans fick en bra inledning på helgens festligheter.