Walk over-seger mot När

Lördagens match på Snäckersvallen i div V mot När ställs in. Sudergutarna får inte ihop något lag eftersom VM i pärk äger rum samtidigt. Klubbarna var överens om att flytta matchen, men fick nobben av Gotlands Fotbollförbund.

Visst är det kul med tre poäng och 3-0 i målskillnad. Men vi har lag i serien för att spela matcher och det är minst sagt taskigt mot När att inte en match kan flyttas för att den kolliderar med deras nationalsport. Att närkarna missat att notera krocken vid spelprogramssättningen i februari är väl i sammanhanget en mindre miss som inte ska behöva innebära böter och wo.

Så denna helg, veckan före midsommar blir tyvärr lite avslagen med två inställda matcher – div V och veteranmötet mot Fårösund (som dragit sig ur serien). Vi får se framemot midsommarfirandet runt majstången 24 juni och B-lagets möte mot Gute tisdagen den 28 juni. Dagen därefter planerar vi att starta Bollkul med tvåmålsspel för stora och små, tjejer och killar, proffs och amatörer varje onsdagkväll 19.00.