Garda för starka

Efter fem matcher i rad utan förlust mäktar vi inte med att ta poäng borta mot topplaget Garda. Två billiga hemmamål i första halvlek ger hemmalirarna en möjlighet att spela tryggt och säkert. Det har vi inte kapacitet att rucka på. Till och från under matchen glimtade HSK/KIK till med bra spel. Men det är bara att erkänna – motståndarna har ett jämnare lag på benen.

 Med tanke på att vi endast har en avbytare mot full bänk hos vältränade, duktiga Garda måste ändå insatsen för detta Kappelshamns och Hangvars gemensamma B-lag få godkänt. Dessutom är två tredjedelar av laget nya spelare sedan föregående match. Då kan man inte begära perfekt samspel. Nu är det bara att spotta i nävarna och avsluta seriens fem matcher med många poäng.

Div VI tisdag 9 augusti Garda IK-Hangvar/Kappelshamn B 4-0 (2-0)

Ekvallen kl 19.00 Domare Luis Huerta

MV Nils Ingelmark – HB Karl Malmberg*, MB Stefan Hillblom, MB Oscar Bogren,*, VB Tony Lindström – HMF Pierre Liljegren*, MMF Johan Engström*, MMF Thage Söderdahl©, VMF Daniel Gardell* – HF Kristian Björklund*, VF Joakim Nanneson – Avb Axel Björklund

* spelare med hangvarslicens

Måle 0-1 1; 0-2 37; 0-3 71; 0-4 82