KIK-dominans men ändå bara en pinne

Söndagens toppmatch mot Stenkyrka på Gullbjerges fina plan blir resultatmässigt jämn, men det är de för dagen gulgröna bortalaget som dominerar. Nu går ju fotboll ut på att göra mål och gör man inget får man nöja sig med i bästa fall en poäng. Så blev det också. Matchen slutar 0-0 och Kappelshamns chanser att försvara serieguldet för andra året på raken har i det närmaste försvunnit.

 Det svider i skinnet efter en oavgjord kamp, när man ägt det mesta av spelet och skapat de vassaste målchanserna. Glädjen över att motståndarna tacksamma för poängen uppväger inte känslan av att vi är värda att vinna. Nu är det bara att kavla upp ärmarna och ge järnet i de två återstående svåra matcherna, dels bort mot Klinte dels hemma mot VAIK. Framförallt måste vi bli effektivare i avslutningarna.

Veteranserien söndag 14 augusti Stenkyrka IF-Kappelshamns IK 0-0

Gullbjerge IP kl 17.00 Domare Luis Huerta

MV Sigurd Johansson – HB Ola Larsson©, MB Roland Pettersson, MB Conny Östergren, VB Jörgen Gräsman – HMF Tage Söderdahl, MMF Johan Engström, MMF Håkan Sandström, VMF Anders Sjögren – HF Danne Stenström, VF Mattias Hillblom – Avb Axel Björlund, Tony Lindström