Seger i promenadtempo!

Tre poäng mot seriens jumbolag. 5-1 slutar denna ”promenadseger” med betoning på ”promenad”. För något större tempo var det inte. Vi har antagligen inte helt pigga ben efter torsdagens kämpamatch och det visar sig idag då det tar en halvtimme innan vi börjar öka steglängden från ”flanerande i stadsparken” till joggning.

Fårösund hade inte mycket i anfallsväg men tar ändå ledningen på en kontring efter drygt 20 minuter, men vi vänder innan halvtidsvilan genom David och Limpan. I andra halvlek är det spel mot ett mål och vi radar upp chanser. Nicke, Danne B och Jörgen S antecknar sig för varsitt mål. Noterbart i sammanhanget. Vi gör i princip aldrig mål från distans utan vi ska spela oss fram ända till mållinjen i princip. Två av målen görs från … mållinjen. Däremot visar Danne B än en gång sin målfarlighet med huvudet. Ett praktnickmål antecknas på hans konto.

5-1 är odiskutabelt trots att vi enbart spelar på sjuttio procent av förmågan. Men av förklarliga skäl går det inte att ge hundra i vareviga match. Kroppen har sitt att säga till om också.

Div V lördag 13 augusti Kappelshamns IK-Fårösunds GoIK B 5-1 (2-1)

Snäckersvallen Publik 25 Domare Andreas Löfqvist

MV Mattias Andersson – HB Pablo Valenzuela, MB Mats Pettersson ©, MB Daniel Boman, VB Håkan Sandström – HMF Niklas Karlsson, MMF Patrik Westerlund, MMF Johan Lindberg, VMF David Söderberg – HF Marcus Broberg, VF Peter Olofsson – Avb Joakim Nanneson, Daniel Weijmers, Jörgen Sköldpil

Målen: 0-1 24, 1-1 David (Johan) 34, 2-1 Johan (Patrik) 41, 3-1 Niklas (Marcus) 48, 4-1 Daniel B (Patrik) 55, 5-1 Jörgen (David) 78

Byten: 33 DW in PV ut, 48 JN in DS ut, 60 JS in PO ut, 63 DS in NK ut 75 PV in HS ut