Bungevarpan 2011

Den 20 augusti styrde fyra glada KIK:are till Bunge för att kasta varpa, Lag 1 bestod av Sune Olofsson och Birger Lindqvist, Lag 2 av Ingvar Engström och Magnus Sjögren. Det började med kvalkastning där båda lagen vann sina matcher så vi kom i A-gruppen där det var sju lag så vi kastade alla mot alla, där Lag 1 kom på andra plats och Lag 2 kom på sjätte.

Sedan var det finalkastning segrare i A mot segrare i B, Tvåan i A mot Tvåan i B. Så det blev en fjärdeplats för lag 1 och för lag 2 en åttondeplats. Sune var den som tog mest stick för dagen 47 stycken, Birger 43, Ingvar 38 Magnus 28. Det var en skön dag med många jämna matcher och god stämning men det kom lite regn mot eftermiddagen. Det gjorde det svårkastat för många. Vi tackar Bunge VK för ett fint genomfört arr! Vi kommer tillbaka och skall förhoppningsvis stå som segrare någon gång. Tack alla för en trevlig dag!