Säsongen avslutades med en lagfest

Årets seniorsäsong avslutades med en lagfest i klubbstugan lördag den 15 oktober. 22 man infann sig för en matbit, prisutdelning och lite hjärngympa där Mats avgick med segern. Det blev även en del fysiska övningar då det de senaste åren har blivit obligatoriskt med (uppenbarligen) med brottningsmatcher med oskrivna regler och där själva utövandet kan ske godtyckligt på lämplig plats. I högen av ben och armar gick det att urskilja både Mad Mats, Oturs-Patrik och Nanne. Vilka som låg underst i högen var däremot svårare att urskilja.

Efter gulaschgryta och kaffe med avec blev det dags för prisutdelning då årets vinnare i olika kategorier utsågs. Vinnare blev följande:

Träningspriset (högst träningsnärvaro): Pablo Valenzuela (tätt följd av David Söderberg och Mats Pettersson).

Årets Överraskning A-laget Patrik Westerlund. Motivering: Patrik har lyft sitt spel en klass sedan han fick en ny position i laget. Utmärkt!

Årets Överraskning B-laget Thage Söderdahl. Motivering: Thage har visat att det fortfarande går att spela med hög kvalitet trots att han börjar närma sig 50 år. Föredömlig som både spelare och ledare.

Skytteligan hade för ovanlighetens skull fyra spelare som delade på förstaplatsen med sju mål vardera. Pristagare blev: Niklas Karlsson, Johan Lindberg, Marcus Broberg och Daniel Boman. Grattis!

Årets Spelare 2011 Rikard Holmström. Motivering: Målvakts-Rille ger stadga åt försvarsspelet som lyfter hela laget. Agerar föredömligt på målvaktsposten genom att dirigera försvaret och arbeta med ackuratess som en riktig målvakt. Visar dessutom utmärkta ledaregenskaper både på och bredvid planen.

Dessutom ska det nämnas att det utdelades en utmärkelse för 100 spelade A-lagsmatcher till Mattias Andersson.