B-laget snabbt tillbaka med ny trepoängare

Efter förra omgångens bottennapp kommer Hangvar/Kappelshamn B snabbt tillbaka med ett vinstgivande spel, denna överraskande kalla vårkväll på Skogsgläntan. Efter en spelmässigt jämn första halvlek tar hemmalaget över alltmer och vinner rättvist med 4-1. I matchens inledning böljar spelet fram och tillbaka och det skapas flera målchanser åt båda hållen. Det står dock 2-0 på anslagstavlan i halvtid – dels gör Pierre Liljegren ett par riktigt snygga avslut, dels svarar Niclas för några riktiga suveräna räddningar. Under den andra halvleken orkar inte Levide springa lika mycket i motvinden och istället är spelet mest förlagt till bortalaget planhalva, kanske med hjälp av vinden. Efter en dryg timmes spel punkterar Pierre matchen med ännu ett snyggt mål och han lyckas även toffla in sitt fjärde ett par minuter före full. Levide får dock ett tröstmål på straff som är Matchens sista spark.
Förutom nämnda spelarduo görs många bra insatser i Hangvar/Kappelshamn av bland andra comebackande Fredrik, talangen Elias och inhopparen Jonas.

Div 6 tisdag 22 maj Hangvar/Kappelshamn B-Levide B 4-1 (2-0) Skogsgläntan kl 19.00   

Publik 10 Domare Anders Nyström
MV Niclas Lindberg*– HB Elias Bogren*, MB Conny Östergren, MB Mikael Östervall*, VB Pontus Birath* – HMF Jonathan Johansson*, MMF Thage Söderdahl©, MMF Pierre Liljegren*, VMF Fredrik Bäck – HF Kristian Björklund*, VF Sigurd Johansson* – Avb Lucas Birath*, Mikael Öhman, Anton Pontén*, Jonas Karlsson*
Målen 1-0 Pierre (Sigurd) 17; 2-0 Pierre (Sigurd) 26; 3-0 Pierre (Jonas) 65; 4-0 Pierre (Fredrik) 88; 4-1 (straff, SJ)
Byten 30 PB in LB ut; 35 MÖ in CÖ ut; 46 AP in (FB ut); 62 JK in TS ut; 65 FB LB in MÖ PB ut
* spelare med hangvarslicens