Korplaget allt närmare en vinst

Även denna veckas två korpmatcher slutade med två förluster. Först i måndags blev det 0-5 mot FC Surfers och två dagar senare 1-2 mot Sorkz United. De förstnämnda var riktigt bra med 8-9 avbytare och täta byten som gav högt tempo. Och eftersom KIK förutom fem minuter spelade utan avbytare blev det för svårt. Mot Sorkz var det betydligt jämnare och Kappelshamn hade fler avbytare och kunde med lite tur ha fått med sig en pinne.
Veckans behållning var annars Magnus mål i onsdags. På grund av fotskada har han ställts sig i mål för första gången i tävlingssammanhang och efter en ”uppvärmningsmatch” mot Surfers blev han djärv nog att springa upp till halva plan för att delta i spelet. Då fick han bollen av Petter och slog en jättelobb över motståndarnas målvakt som fick se bollen fara in i nätet bakom sig.
Mot Sorkz U kämpade KIK bra under den första halvleken, men när dom fick in 0-3 i mitten av andra halvlek orkade vi inte mer. I vår fjärde match fungerade spelet med 2-2-2-uppställning bättre – liksom att de grönsvarta mer och mer vant sig med frånvaron av offsideregeln och att inkast ersätts med inspark – plus att domarna tillåter hårt spel. Så förhoppningsvis blir vi väldigt farliga i nästa match!

Korpens herrserie måndag 21 maj Kappelshamns IK-FC Surfers 0-5 (0-2)
Annelund kl 18.30 Domare Johan Larzon
MV Magnus Boman HB Berra Sandström ©, VB Jörgen Gräsman – HMF Mattias Rödén, VMF Ola Larsson – HF Oskar Pettersson, VF Johanna Höök – Avb Roy Sandström

Korpens herrserie onsdag 23 maj Sorkz United- Kappelshamns IK 2-1 (0-0)
Annelund kl 19.30 Domare Jan-Erik ”Mimma” Eriksson
MV Magnus Boman – HB Peter Karlsson, VB Ola Larsson – HMF Mattias Rödén, VMF Petter Höök © – HF Oskar Pettersson, VF Mats Boman – Avb Calle Ekström, Jojjo Höök, Roy Sandström
Målet 1-2 Magnus (Petter)