12-0 – ett riktigt målkalas!

Efter en blek insats i Klinte häromdagen tar Hangvar/Kappelshamn B revansch på sig själva och fullkomligt krossar sexans jumbo Stenkyrka med 12-0 efter 7-0 i halvid. I en för dagen mycket offensiv trupp får fyra mittfältare omskolas till backlinje – ett lyckat drag som bäddar för en tung press framåt. Att sedan målskyttet lossnar redan i andra minuten lägger grunden till vårt gemensamma reservlags största vinst sedan juni 2009, då Visby AIK krossades med 19-2 på bortaplan. I denna match kan vi mönstra flera giftiga målskyttar som ser till att segern blir så stor – Sigge gör fem pytsar, Emil tre, Robin två, Andreas L en och så sätter Tibba en straff. En strålande insats ska noteras för mittbacken Adde, Nanne gör en bra årsdebut med tre assister och Tony håller rent på sin vänsterback.
Nu ska vi inte dra för stora växlar på denna lättvunna trepoängare – om tio dagar vill nog Stenkyrka ha revansch på sin hemmaplan när serien vänder och då får vi akta oss för underskattning.
Värd att notera är att fyra spelare från dagens gemensamma B-lag var med om rekordsegern mot VAIK för tre år sedan – nämligen Sigge, Andreas L, Kristian och Robin.

Div 5 torsdag 7 juni Hangvar/Kappelshamn B-Stenkyrka IF 12-0 (7-0)
Skogsgläntan kl 16.30 Publik 15 Domare Bengt Björnlund
MV Jonas Karlsson* – HB Kristian Björklund*, MB Andreas Nilsson, MB Markus Tidblom*, VB David Söderberg – HMF Joakim Nanneson, MMF Thage Söderdahl ©, MMF Sigurd Johansson*, VMF Andreas Larsson* – HF Emil Larsson*, VF Robin Larsson* – Avb Tony Lindström, Jörgen Sköldpil, Mikael Öhman
Målen 1-0 Sigurd (frispark, Thage) 2; 2-0 Andreas (Emil) 6; 3-0 Emil (Robin) 13; 4-0 Sigurd (Andreas) 17; 5-0 Robin (Emil) 38; 6-0 Emil (Robin) 42; 7-0 Emil (Sigurd) 44; 8-0 Robin (Joakim) 57; 9-0 Markus (straff, Emil) 67; 10-0 Sigurd (Joakim) 68; 11-0 Sigurd (Joakim) 75; 12-0 Sigurd (Emil) 83
Byten 20 MÖ in AL ut; 21 TL in DS ut; 22 JS in JN ut; 46 DS AL in TS MÖ ut; 55 JN in EL ut; 63 EL in JS ut; 65 MÖ in AN ut; 74 JS in AL ut; 84 AN in EL ut
Utvisning 86 Sigurd
* spelare med hangvarslicens