B-laget avancerar!

Tisdagvällens toppmatch i div 6 – det låter bra va? – mellan tvåan Visby AIK C och trean Hangvar/Kappelshamn slutar med en förkrossande 6-0-seger till oss. Det är spel mot ett mål under större delen av matchen. I och med vinsten bytte HSK/KIK plats med VAIK C i tabellen och vi sniffar nu i bakhasorna på serieledande VAIS B. Det är bara en poäng som skiljer så det blir krig ända in på mållinjen. Bra jobbat grabbar!

Det är först i andra halvlek som VAIK lyckas skapa några halvchanser iochmed att stadslaget flyttar upp ”gamle” kappelshamnsspelaren Björn Olsson i kedjan. Björn har fortfarande åtskilligt med spring i benen och håller vårt försvar sysselsatt. Längst bak agerar Nisse med pondus i målet och håller rent.
I övrigt sköter sig KIK:s inslag med den äran. Conny spelar lugnt och säkert i mittlåset, Bäck är verkmästare centralt på mittfältet och gör dessutom två mål och Johan agerar med utmärkt kampvilja och visar upp bra ledaregenskaper genom att dirigera lagdelarna och peppa spelarna med positivt snack. Detta är dessutom Johans återkomst i KIK-tröjan efter tio år i förskingringen i annan klubb.
Naturligtvis ska vi inte glömma att nämna några i vår samarbetsklubb Hangvar och där är det Emil som utmärkte sig med ett hattrick, men även Markus gör också en stark arbetsinsats på mittfältet och skapar en hel del nyttigheter.

Div 6 tisdag 29 maj Hangvar/Kappelshamn B 6-0 (3-0)
Snäckersvallen kl 19.00 Publik: 36 Domare: Anders Nyström
MV Nils Ingelmark – HB Elias Bogren*, MB Conny Östergren, MB Mikael Östervall*, VB Johan Carlén – HMF Viktor Pettersson, MMF Thage Söderdahl ©, MMF Fredrik Bäck, VMF Pontus Birath* – HF Emil Larsson*, VF Kristian Björklund* – Avb Mikael Öhman, Lucas Birath*, Martin Sander, Anton Pontén*, Markus Tidblom*

Målen 1-0 Fredrik (Thage) 10, 2-0 Fredrik (Viktor) 38, 3-0 Emil (Fredrik) 46, 4-0 Emil (Lucas) 60, 5-0 Emil (Johan) 70, 6-0 Anton P (Mikael Öhman) 90
Byten 12 MT in TS ut ,46 LB in PB ut, MS in VP ut, 58 Micke Öhman in EB ut, 65 AP in LB ut 81 VP in KB ut
* spelare med hangvarslicens