Jämnare siffror i korpen

 Efter den första segern ställs KIK:s korpgäng mot tuffare motstånd den 7 juni, men lyckas ändå knipa en pinne genom 2-2 mot FC Toftagården. Några dagar senare är det dags för ny godkänd insats men tyvärr kammade vi noll poäng mot FC Corona efter 1-3.Matchen mot Toftagården är en tät tuff tillställning, där de grönsvarta med stärkt självförtroende efter den senaste vinsten spelar fyndigt och tar ledningen vid två tillfällen. Kul att vi äntligen kan matcha motståndarna och att nya målskyttar kliver fram. Bertils 1-0 är en delikatess – ett kanonskott och vid Jojjos 2-1 visar hon god speluppfattning och kyla på Mattias framspelning.
Mot Corona skapar vi en del chanser framåt men skjuter på tok för lite. Motståndarna är duktiga men spelar väldigt oschysst med idel fasthållningar och höfttacklingar utan åtgärd från domaren. Det slutar i ett onödigt kvitteringsmål när KIK tagit ledningen genom Magnus efter ett härligt förarbete av Ola. Bommen gör några enorma räddningar och håller oss kvar i matchen men får släppa ytterligare en boll bakom sig före halvtid. Under den andra halvleken spelar Kappelshamn riktigt bra men lyckas inte kvittera utan i slutet fastställer Corona 3-1. Slutresultatet är inte helt orättvist, men det känns grymt att få stryk på grund av undermåliga domarinsatser.

Korpens herrserie torsdag 7 juni Kappelshamns IK-FC Toftagården 2-2 (1-1)Annelund kl 19.30 Domare Johan Larzon
MV Ola Larsson – HB Roland Pettersson ©, VB Jörgen Gräsman – HMF Oskar Pettersson, VMF Petter Höök © – HF Magnus Boman, VF Calle Ekström – Avb Bertil Pettersson, Mattias Rödén, Johanna Höök
Målen 1-0 Bertil (kanonskott, ingen assist) 2-1 Johanna (Mattias)

Korpens herrserie tisdag 12 juni FC Corona-Kappelshamns IK 3-1 (2-1)Annelund kl 18.30 Domare Johan Larzon
MV Ronny Hägbom – HB Ola Larsson ©, VB Petter Höök – HMF Kjell Engström, VMF Berra Sandström – HF Magnus Boman, VF Johanna Höök – Avb Bertil Pettersson, Mattias Rödén, Oskar Pettersson, Jacob Hägbom
Målen 0-1 Magnus (Ola) 15; 1-1 20; 21 22; 3-1 56