Sensationell poäng mot serieledarna

I premiären i våras föll vi mot ett riktigt bra lag som kallas The Släckers med hela 1-9. Släckers har hittills vunnit alla sina spelade tolv matcher, medan KIK bara vunnit en och fått en oavgjord. På torsdagkvällen reste sig de våra och lyckades ge motståndarna sin första poängförlust genom att spela 0-0. Helt otroligt!Ett fungerande 1-2-2-1-system plus fyra avbytare var tillsammans med storspel av debuterande Emil i mål viktiga skäl till poängen. Och så förstås – inte minst – en enorm kämpainsats och bra spel från samtliga utespelare.
I onsdagsmatchen mot Motståndarna i hällregn gjorde vi spelmässigt jämn första halvlek Vi låg visserligen under med 0-2, men hade bud på flera mål. Men vi har svårt att skjuta låga skott och var lite passiva framför motståndarmålet. Med bara en avbytare orkade vi inte fullfölja andra halvlek på samma sätt – de vi mötte hade sex lirare på bänken. Dagens målvakt Rolle fick släppa förbi sig ytterligare fyra bollar. Dock gjorde Royan ett snyggt mål framspelad av planens gigant Ola. Matchen var ändå ett fall framåt, eftersom vi förlorade i juni mot detta lag med 0-7.

Korpens herrserie torsdag 20 augusti Kappelshamns IK-The Släckers 0-0
Annelund 19.30 Domare Johan Larzon
 MV Emil Söderberg – B Jörgen Gräsman –HMF Roland Pettersson, VMF Ola Larsson  – DHF Magnus Boman ©, DVF Mattias Rödén – TF Calle Ekström – Avb Roy Sandström, Johanna Höök, Petter Höök, Jacob Hägbom

Korpens herrserie onsdag 20 augu Motståndarna-Kappelshamns IK 6-1 (2-0)
Annelund 18.30 Domare Jan-Erik ”Mimma” Eriksson
 
MV Roland Pettersson –B Ola Larsson – HMF Jacob Hägbom, MMF Berra Sandström VMF Mattias Rödén © – OMF Magnus Boman  – TF Roy Sandström – Avb Calle Ekström
Mål 4-1 Roy (Ola) 43