Två nya korpenförluster i höststarten

Korpserien har satt igång med två omgångar denna vecka. I måndags mötte KIK duktiga FC Surfers och efter en hyfsad inledning klappade laget ihop fullständigt och fick storstryk med 1-12. Onsdagsmatchen mot Sorkz United var ett fall framåt – delvis tack vare en ny speluppställning (2-3-1). Det blev ändå en klar förlust med 1-7, men den andra halvleken var målmässigt rätt jämn.
Det vi vill minnas från veckan är givetvis Kappelshamns båda mål. Först nicka r Magnus in bollen mot Surfers efter inlägg från Rolle. Mot Sorkz är det Jacobs tur att göra sitt första mål. En bra inspark från långsidan touchar en motståndare och går in i motståndarnätet!

Korpens herrserie måndag 15 augusti FC Surfers-Kappelshamns IK 12-1 (5-0)
Annelund 18.30 Domare Jan-Erik ”Mimma” Eriksson
MV Dan Gardelin – HB Roland Pettersson, VB Ola Larsson – HMF Petter Höök, VMF Berra Sandström © – HF Magnus Boman, VF Mattias Rödén – Avb Bertil Pettersson, Oskar Pettersson, Jacob Hägbom, Lucas Karlsson
Mål 8-1 Magnus (Roland) 38

Korpens herrserie onsdag 15 aug Kappelshamns IK-Sorkz United 1-7 (0-5)
Annelund 19.30 Domare Jan-Erik ”Mimma” Eriksson
MV Roland Pettersson – HB Bertil Pettersson, VB Ola Larsson © –, HMF, Roy Sandström, CMF Magnus Boman, VMF Mattias Rödén – TF Oskar Pettersson – Avb HMF Petter Höök, Jacob Hägbom,
Mål 1-6 Jacob 45