B-laget avslutade säkert

Abolfazl NazariFör att ha en chans på seriesegern i div 6 måste Hangvar/Kappelshamn vinna dagens avslutningsmatch mot Gute med fyra mål. Och mycket riktigt, vårt målmedvetna reservlag går in och gör sitt arbete på ett effektivt sätt och vinner med 4-0 efter 1-0 i halvtid. Resultatet får anses vara ganska rättvist, även om matchen står och väger lite fram till början av andra halvlek, då några snabba hemmamål knäcker de unga gutespelarna.
Så här års brukar det alltid vara lite svårt att få ihop spelare till B-lagen, men Kappelshamn kan bidra med tre för året nya spelare i laget, nämligen gamla veteranlirarna Rolle och Ola från årets korplag plus 35-årige Mattias Jakobsson, senast spelande i Klintehamn. Ola är matchens dominant i nittio minuter, men även Rolle och Mattias får godkänt för bra spel. Kul för Abbe att får göra mål i sin andra match för KIK.
Bland hangvarsinslaget måste Sigges målvaktsinsats nämnas – en helt suverän insats med ett säkert straffmål som pricken över iet. Nu räcker ändå inte vinsten till serieseger eftersom även serieledande Väskinde vinner sin sista match – men vi får vara mycket nöjda över årets insats av B-laget.
Div 5 lördag 15 september Hangvar/Kappelshamns IK B-FC Gute C 4-0 (1-0)
Skogsgläntan kl 13.00 Publik 20 Domare Anders Nyström
Publik 20
MV Sigurd Johansson*– HB Elias Bogren*, MB Martin Sander, MB Ola Larsson, VB Roland Pettersson– HMF Kristian Björklund*, MMF Thage Söderdahl ©, MMF Jonathan Johansson*, VMF Abolfazl Nazari – HF Anton Pontén*, VF Andreas Larsson* – Avb Mattias Jakobsson, Emil Pettersson*
Målen 1-0 Andreas (Kristian) 42; 2-0 Abolfazl (Andreas) 49; 3-0 Kristian (Anton) 54; 4-0 Sigurd (straff, Andreas) 56
Byten 12 MJ in AN ut; 24 EP in AP ut; 46 AN AP in MJ EP ut; 66 MJ in AN ut; 68 EP in AP ut; 70 AP in AL ut; 78 AL in JJ ut; 80 AN in AP ut; 85 JJ in AL ut 
* spelare med hangvarslicens