Utslaget ur korpcupen av serievinnarna

Slutspelscupen i korpen den 1 september slutade inte helt oväntat efter en match för våra kämpar. Motståndarna FC Släckers var nämligen det lag som vann själva seriespelet och alltså årets bästa korplag. Ändå höll KIK emot länge och väl – det stod 1-2 i halvtid – och först under mitten av andra halvlek kunde Släckers punktera matchen genom två mål. Slutresultatet blev sedan 1-5.
Kappelshamns mål gjordes av Magnus som därmed blev laget klart främste målgörare med totalt åtta mål. Efter Magnus reducering en kvart in i matchen hade vi en bra press på motståndarna, men lyckades inte kvittera. I mitten av andra halvlek tröt våra krafter och Släckers tilläts punktera matchen med ett par billiga mål och i slutet kommer deras och matchens sista mål.

Kvartsfinal Korpcupens lördag 1 september FC Släckers -Kappelshamns IK 5-1 (2-1)
Annelund 10.00 Domare Johan Larzon
MV Emil Söderberg – B Jörgen Gräsman – HMF Roland Pettersson, VMF Ola Larsson – DHF Mattias Rödén, DVF Magnus Boman © – TF Jakob Hägbom – Avb Petter Höök, Ronny Hägbom, Calle Ekström
Mål 2-1 Magnus (Mattias) 20