Johanna ny suppleant – annars bara omval

årsmötetÅrsmötet den 8 februari gav inga större förändringar i klubbstyrelsen Alla sju ordinarie ledamöter och de två suppleanterna fortsätter som tidigare, men vi fick in lite förnyelse genom att en tredje suppleant valdes in. Det blev 32-åriga kappelshamnstjejen Johanna Hellenberg som förhoppningsvis kommer att bidra med nya idéer och tankar.
Den uppskjutna ej ännu genomförda utbyggnaden av omklädningsrummet för bastubesökare och bortalag gjorde att 2012 gav ett överskott med hela 73.000 kr. 233 namn noterades i klubbens medlemsförteckning – en bra siffra och en ökning mot föregående år.Styrelsen – som fick ansvarsfrihet – kommer i år att bestå av Berra Sandström ordförande, Petter Höök, Lillemor Ringvall, Henric Sedman, Magnus Sjögren, Agnetha Stenström, Gunnel Söderberg och suppleanterna, Carl Ekström, Camilla Stuxberg och alltså nyvalda Johanna Hellenberg.  Bra genusblandning – fem kvinnor och fem män. Efter flera år i valberedningen avgick Janne Gustavsson och Ulf Lindahl för att ersättas av Ingela Carlén och Ingemar Axén som alltså bildar ny valberedning tillsammans med sammankallande Rune Franzén.
I vårt traditionella medlemslotteri vann Emma Ekström förstapriset – ett presentkort på 300 kr att användas på Mavens Dinern i sommar. Ett presentkort på 150 kr på ICA Maxi i Visby gick till Ann-Sofi Östling med postadress Vällingby och norrköpingsmedlemmen Lars Lundin vann en chokladask. I vårt lotteri bland årsmötesdeltagarna vann Raine Stenström från Hall också ett presentkort på 150 kr på ICA Maxi, Lennart Carlén vann en chokladask, Anders Sjögren en skål med godis och Danne Stenström en halsduk.
Lite axplock ur verksamhetsplanen för 2013.
Arrangemang – förutom sedvanliga klubbmästerskap, midsommar- och luciaevenemang samt tevekvällar planerar ha en förhoppningsvis hejdundrande 40-årsfest 3 augusti och en söndag i mitten av september ska vi utfordra 400 hungring cyklister som deltar i Gotland 360.
Fotbollen kommer att ha tre lag i seriespel – A-laget i div V och ett med Hangvar gemensamt B-lag i div VI samt ett lag i korpserien.
Anläggningen – utbyggnaden av bastuns/bortalagets omklädningsrum högprioriteras. Campingen stabilseras runt 2.000 gästnätter.