Festen är över…

Detta med Futsal är inte Kappelshamns likör. Inomhussäsongen avslutas med ytterligare en sistaplats och denna gång i den egna turneringen KIK-Blixten. En poäng av femton möjliga och den kom i sista gruppspelsmatchen mot Stenkyrka lag 2. Då var loppet redan kört.
Vad ska i övrigt sägas om vårt deltagande i Blixten? Jag, vi räckte inte till helt enkelt. Mönstret går igen även denna gång. Motståndarna är en aning rappare i benen. Offensivt står vi ofta på fel sida om backarna och defensivt tappar vi markering vilket leder till billiga baklängesmål. Sen är det åter mycket av detta med ”stolpe ut”. Där vi har en stolpträff har motståndarna ett fjösskott som ändrar riktning på någon och precis letar sig in över mållinjen. Även om förlustsiffrorna rann iväg lite onödigt mycket i en del matcher så var det spelmässigt ändå ganska jämt. Men det är effektiviteten som saknas hos oss och då vinner man sällan några matcher.
Individuellt ser vi ändå en hel del bra insatser fast vid närmare eftertanke kanske det var från en annan turnering. Det är bara att bryta ihop och ta en sväng över psyket. Med lite piller av rätt sort blir man piggare. Fråga Lance Armstrong.

KIK-Blixten lördag 16 februari 2013 Kustparkshallen, Fårösund matchtid 1 x 12 min
KIK: s matcher
Hangvar 0-3
Stenkyrka 1  0-3
Graip 0-1
Dalhem 2-4 Mål: 1-3 Abolfazl (Andreas) 2-4 Mats (straff)
Stenkyrka 2 0-0
MV Nils Ingelmark – Backar: Andreas Nilsson, Pablo Valenzuela, Mats Pettersson ©, Alex Siggelin – Anfallare: Mattias Andersson, Tony Lindström, Abolfazl Nazari, Mardin Saraee