Nya KIKaren ute!

Nu ligger marsnumret av KIKaren ute på hemsidan och pappersupplagan håller på att distribueras ut till medlemmar, bygdens folk, sponsorer och media. I den 132:a upplagen är det fokus på att utveckla Kappelshamns Folkets Hus förutom en sammanfattning av fotbollens inomhuscuper, en intervju med nye A-lagstränaren Macke Broberg och en presentation av Anders & Maria Littorin och det kappelshamnsbaserade företaget Oil & Vinegar. Du kan också som vanligt försöka lösa Rilles frågesport och så är numera KIKaren det enda stället där du hittar en krönika av tidigare GT-krönikören Mats Pettersson. Dessutom rapporteras det från årsmötet, klubbmästerskapet i pingis och planerna på bredbandsfiber runt Kappelshamn. Obs! – för att du ska kunna ladda ner krävs att du inte har en mer en ett år gammal version av Abobe Reader http://get.adobe.com/se/reader/