Äntligen ketchupeffekten – 6-2 mot Vänge!

Vinst idag mot förra årets tvåa i div 5 Vänge med 6-2. Limpan är tillbaka efter en längre tids frånvaro. Han visar direkt att han tillför en extra dimension till spelet och inleder målskyttet efter två minuter genom att påpassligt bredsida in bollen vid bortre stolpen. Vänges replik kommer rätt snart. En frispark från höger kan enkelt stötas in från målgårdslinjen utan någon större uppvaktning. Tio minuter senare tar Kappelshamn ledningen igen när Danne B placerar in bollen från mitten av straffområdet. Eric (skägg) ökar på till 3-1efter halvtimmen spelad.Andra halvlek blir den första lik. Kappelshamn gör få misstag, är löpvilliga, rejäla i alla situationer och hittar många fina kombinationer. Ofta hittas tio pass i rad och bollen flyttas från kant till kant och i djupled. Det finns en trygghet i spelet och en tanke med det vi gör. Kappelshamn fortsätter att skapa chanser. 4-1 är en delikatess. En känslig chip från Patrik över backlinjen möter Danne B på volley. Lite senare gör VM-sommaren 94 sig påmind. En diskutabel frispark slås snabbt och Danne B kan fri tunnla in bollen till 5-1 – medan vängespelarna undrar vad som händer. I mitten av andra halvlek fullbordar Danne B sitt quatrick. Ett skottinlägg  tappas av vängekeepern och Danne B kan halka in bollen. På slutet flyttar Vänge fram mer folk och lyckas reducera till 6-2. Så mycket mer händer inte och KIK kan bärga årets första skalp på ett övertygande sätt. Stort beröm till alla för en bra insats.

Träningsmatch söndag 7 april Kappelshamns IK-Vänge IK 6-2 (3-1)

Rävhagens Konstgräs kl 18.00 Publik 10 Domare: Pelle Öström, assisterande Mattias Bolin och Pontus Jespersson
MV Rikard Holmström – HB Pablo Valenzuela, MB Mattias Andersson, MB Mats Pettersson ©, VB Tony Lindström – HMF Niklas Karlsson, MMF Andreas Nilsson, MMF Patrik Westerlund, VMF Eric Darolf – HF Johan Lindberg, VF Daniel Boman – Avb Johan Carlén, Gildo Turato, Mikael Öhman, Henrik Jansson, Alex Siggelin
Målen 1-0 Johan (Andreas) 1, 1-1 7, 2-1  Danne (Eric) 11, 3-1 Eric (Johan L) 31, 4-1 Danne (Patrik) 52, 5-1 Danne (Gildo) 64, 6-1 Danne (Patrik) 68, 6-2 78
Byten: 23 HJ in NK ut, 27 JC in PV ut, 30 MÖ in MA ut, 31 AS in ED ut, 32 GT in JL ut, 46
NK in HJ ut, 60 JL in AN ut, 67 PV in TL ut, 70 MA in DB ut, 73 ED in PW ut, 76 HJ in JC ut, 83 AN in NK ut