Hemfärd från Sudret med noll poäng i bagaget!

Bortamatchen mot Levide slutade med en 1-0-seger för våra motståndare men ingen hade protesterat om vi åtminstone hade fått en poäng med oss hem. Levide hade större bollinnehav men vi skapade minst lika många klara målchanser. Här kommer en utförligare matchrapport signerad av lagkaptenen Mats:
Ett vingklippt Kappelshamn kom till Levide. En avbytare kom inte till samlingen och den andre  åkte till Kappelshamn istället och dök upp lagom till andra halvlek. Dessutom var målis-Rille skadad så Matte Andersson fick ikläda sig de icke så klädsamma målvaktsstället storlek small…
Mer om Matte senare.Matchen? Kappelshamn började i en jävulsk motvind, bokstavligt och bildligt. Levide parkerar på vår planhalva, men lyckas inte skapa några vettiga farligheter bortsett från de fyratusen frisparkarna och åttahundra hörnorna.
Matchens enda mål kommer på en spelvändning där vi tappar boll på mitt linjen när vi för en gångs skull hunnit flytta upp backlinjen. En Levidespelare bryter in från kanten och lurar den i panik hemrusande backlinjen, sätter sedan bollen otagbart för Matte Andersson.
Efter målet lyckas Kappelshamn ändå flytta upp spelet, och vi har några halvchanser i Levides straffområde.
I andra halvlek är det Kappelshamn som inleder bäst med vinden i ryggen. Och det är ju själva satan vad svårt det ska vara att göra mål. Erik Darolf har friläge men lobbar över. Limparski har bra skott, men utanför. Och så ytterligare några chanser som borde resulterat.
Med tio kvar flyttar coach-Macke om till 3-4-3 men vi lyckas ändå inte forcera in kvitteringen. Istället svarar Matte för matchens räddning när han klistrar ett friläge (läs: lägger sig/ramlar på bollen).
Resultatet står sig och Kappelshamn inkasserar ännu en hedersam förlust…
Div 5 torsdag 29 juni Levide IF-Kappelshamns IK 1-0  (1-0)

Levide IP kl 15.00 Publik 25 Domare Bengt Björnlund
MV Mattias Andersson – HB Adam Weijmers, MB Patrik Westerlund, MB Mats Pettersson ©, VB Håkan Sandström – HMF Simon Rondahl, MMF Andreas Nilsson, MMF Johan Lindberg, VMF Eric Darolf – HF Gildo Turato, VF Peter Olofsson – Avb Jesper Ryftenius
Mål 1-0 26  
Byten 69 JR in PO ut 75 PO in GT ut
Matchens KIK-lirare Mattias Andersson