Knapp förlust mot serieledarna

 Obesegrade FC Släckers kom till måndagkvällens korpmatch mot KIK som klara serieledare med 18-7 i målskillnad, så det var klart tufft motstånd. Kappelshamn fick visserligen stryk med 2-4, men med tanke på matchen för ett år sedan slutade 1-9, var prestation en klart godkänd.
Efter en bra KIK-inledning tar Släckers lite orättvist ledningen efter fem minuter och lyckas utöka den tio minuter före halvtid. Efter bra slagen frispark av Jörgen lyckas Ola styra in bollen några minuter senare. Med tanke att Kappelshamn håller spelet jämnt på planen är siffrorna i halvtid inte helt rättvisa. Men fem minuter in på andra halvlek är rättvisan återställd. Då gör Jakob ett snyggt mål på nick efter det att Mattias slagit in en perfekt hörna.

Tyvärr slarvas det med markering och passningar vid två tillfällen senare i matchen och Släckers kan skickligt utnyttja detta och ta tillbaka ledningen som serieledarna sedan behåller matchen ut. De grönsvarta har dock flera goda tillfällen att få in bollen i motståndarmålet, men vi är som vanligt för ineffektiva.

Korpen herrar div 1 måndag 10 juni FC Släckers-Kappelshamns IK 4-2 (2-1)
Annelund 19.30 Domare Jan-Erik ”Mimma” Eriksson
MV Ronny Hägbom – Backar Magnus Boman, Ola Larsson ©, Jörgen Gräsman Mittfältare, Roy Sandström, Mattias Rödén, Daniel Nilsson – Anfallare Berra Sandström, Jakob Hägbom, Jojo Höök
Målen 1-05; 2-0 17; 2-1 Ola (frispark, Jörgen) 22; 2-2 Jakob (hörna, Mattias) 30; 3-2 33; 4-2 41