Surfers blev för svåra i år igen!

Förra året fick Kappelshamns korplag stordäng av FC Surfers med 0-5 och 1-12 i de två matcher vi möttes. I år gick det lite bättre siffermässigt i första mötet under måndagen som slutade 0-4 efter 0-2 i pausen. Men spelmässigt gick det klart bättre och KIK var med i matchen fram till mitten av andra halvlek, då orken tröt. Hade planens klart äldste spelare – vi nämner inga namn :-) – satt ett par av de fyra klara målchanser han hade under andra halvlekens inledande tio minuter – ja, då hade det kunnat bli en riktigt jämn fajt.
Även om Kappelshamn får två snabba baklängesmål emot sig är spelet överraskande jämnt under första halvleken. Ett par av KIK-skotten var nära att slinka in och Surfers har inte så många chanser förutom målen.
Under den andra halvleken inleder Kappelshamn mycket bra och skapar ett flertal giftiga chanser.  När vi inte lyckas förvalta dem och efter det att Surfers gör 0-3 efter en kvart tappar KIK ork och motivation. Med lite flyt stannar dock förlustsiffrorna till 0-4.
Totalt kan matchen sammanfattas som en godkänd laginsats, där inte någon spelare höjer sig över mängden, förutom – som vanligt – kämpen Ola.

Korpen herrar div 1 måndag 3 juni Kappelshamns IK-FC Surfers  0-4 (0-2)
Annelund 19.30 Domare Jan-Erik ”Mimma” Eriksson
MV Emil Söderberg – Backar Magnus Boman, Roland Pettersson, Jörgen Gräsman Mittfältare Ola Larsson©, Johanna Stenström, Mattias Rödén – Anfallare Berra Sandström,  Jakob Hägbom
Målen 0-1 1; 0-2 5; 0-3 15; 0-4 19

1 kommentar
  1. Brigitta says:

    Jag hörde att hela Gotland pratar om spelaren som missade 4 målchanser, varav ett öppet mål i matchen. Har aldrig hört något liknande :) Undrar om jag känner honom?

Kommentarer ej möjligt!