Lyckat och välbesökt 40-årsjubileum

Klubbens 40-årsfirande på Snäckersvallen under lördagen inramades av sommarens kanske varmaste dag. Nästan lite väl hett att spela fotboll klockan ett, men klubbens tappra gamla lirare orkade ändå genomföra en underhållande match på Snäckersvallen inför ett hundratal åskådare som till största delen fick söka skydd i skuggan. Tipspromenader och femkamp avverkades i lugnt tempo. Och så gick det förstås av svalka av sig i klubbstugan genom att titta på bildspel, tidningsurklipp, match- och mästerskapsstatistik med mera. Alla bjöds dessutom givetvis på jubileumstårta.
Vid kvällens medlemsfest serverades god mat i form av grillad hjort med potatisgratäng, det lyssnades till härlig livemusik av Mogge & Anette – i år förstärkt med dottern Jenny – och dom sista gästerna begav sig hemåt först vid fyratiden på morgonen.Jubileumsfirande inleddes mitt på dagen klockan ett med en match mede spelare som representerat klubbens pojk- och juniorlag under 1980- och 90-talet som mötte spelare som lirat i klubbens veteranlag.
Barnens tipspromenad hade tre vinnare nämligen Jonna Gustafsson, Lucas Helin och Filip Tjelvling. I ungdomarnas femkamp blev det också tre segrare Elvira Björklund, Filip Tjelvling och William Pettersson.
I den svåra tipspromenaden för de äldre lyckades Henric Sedman bäst med 17 rätt av 18 möjliga.
Många ska tackas för att jubileumsfirande blev lyckat – ett särskilt tack till de medlemmar som hjälpte till med planeringen, tältbygge, dukning, markservice, tipspromenad, femkamp, nostalgiinramning och städning. Tjelvlings gatukök gjorde också en fin insats med sitt sockervaddsstånd – tack också för den fina blomman vi fick av er! Alla som och deltog ska också ha en eloge för att ha bidragit till en god stämning.