Poänglös och mållös korpavslutning

Korpens två avslutande seriematcher gav tyvärr inga poäng och kappelshamnsspelarna lyckades inte heller få in någon boll i målet. I måndags blev det 0-2 mot FC Surfers och i torsdags 0-4 mot The Släckers. Därmed slutade KIK sist i div 1 med endast fyra futtiga poäng på tolv matcher.
Måndagsmatchen mot Surfers är dock klart godkänd spelmässigt mot bra motstånd. – där den grönsvarta håller tätt bakåt första halvlek, men tappar lite koncentration i den andra och då blir det lite försmädligt två baklängesmål.
I torsdagsmatchen mot serievinnarna Släckers är det tufft, men KIK skapar ändå några målchanser som tyvärr missas. Istället maler motståndarna på med två mål i båda halvlekarna. De två sista kommer i matchens slutskede då Kappelshamn flyttar upp spelarna för att chansa på en kvittering.

Korpen herrar div 1 måndag 26aug FC Surfers-Kappelshamns IK 2-0 (0-0)
Annelund 17.30 Domare Jan-Erik ”Mimma” Eriksson
MV Emil Söderberg – Backar Magnus Boman, Ola Larsson ©, Jörgen Gräsman – Mittfältare/Anfallare Mattias Rödén, Petter Höök, Berra Sandström,  Alexander Hedberg, Johanna Höök, Jakob Hägbom
1-0 31; 2-0 38
Korpen herrar div 1 torsdag 29 aug Kappelshamns IK-The Släckers 0-4 (0-2)
Annelund 18.30 Domare Adrian
MV Alexander Hedberg– Backar Magnus Boman, Ola Larsson ©, Jörgen Gräsman  – Mittfältare/Anfallare  Mattias Rödén, Bertil Pettersson, Emil Söderberg,  Petter Höök, Jakob Hägbom, Johanna Höök
Målen 0-1 5; 0-2; 10; 0-3 46; 0-4 49