Septemberutgåvan av KIKaren ute

KIKaren nr 134 – årets septembernummer – är klar och ligger i postlådarna i bygden och är utlagd för nedladdning på hemsidan. Klicka på KIKaren i den svarta menyraden! I morgon börjar posten distribuera papperstidningen till de som bor utanför Kappelshamn. I detta nummer är handlar det mycket om 40-årsjubiléet med nostalagimatchen och tipsfrågorna. Som alltid har Mats sin krönika, Rille sin frågesport, Maria informerar om Folkets Hus och Gurra skriver om A-lagets bravader. Sommarens klubbmästerskap i boule och varpa finns förstås med, liksom Vi fem och lite om campingen. I Företagskikaren kan du läsa om ett av byns 15 småföretag – denna gång Neha’s Hemtjänst. Sist – men inte minst – får du viktig info om Fiberprojektet i bygden genom Åsa. Du får också texten till Nickens succé – hans kappelshamnsvisa.