Novembermatch mot Stenkyrka – 11-7!!!

 • Då var det start för säsongen 2014 iochmed torsdagskvällens inomhusmatch mot Stenkyrka IF. Då Kappelshamns spelare föredrog tevesoffan och Paradise Hotel fick vi kalla in förstärkning från Hangvars SK. I övrigt kunde vi presentera två nya spelare nämligen Andreas Larsson från just Hangvar och André Ohlsson. Båda stod för en fullt godkänd insats och premierades med varsitt mål. Andrés mål var för övrigt kvällens fräckaste då han på en suverän framspelning från Gildo lurade ner målvakten på backen och därefter chippade iskallt bollen i mål. Inte ens Ronaldo hade kunnat göra det bättre.Matchen som sådan vinns av Kappelshamn med 11-7 efter periodsiffrorna 3-0, 6-2, 2-2, 1-3. Matchen är således över i ”halvtid” med ledningen 9-2. Så långt ärspel mot ett mål. Därefter tappar vi koncentrationen samtidigt som Stenkyrka börjar möta oss högre upp i banan och stressa sönder vårt eget spel. Sista halvan går därmed i Stenkyrkas favör.
  I övrigt,  Årets Spelare – det vill säga Fredrik Bäck – görnu sin sista insats i Kappelshamns kostym. I januari går flyttlasset till Ale utanför Göteborg. Men eftersom Bäck har trivts så bra i vår grönsvartrandiga tröja blir det fortsättningsvis spel i Gais och spelmässigt blir det väl ungefär på samma nivå som Gotlandsfemman så det blir med andra ord ingen större skillnad. Tack ska du ha Fredrik för många goda insatser i KIKFre 22 november Kappelshamns IK -Stenkyrka IF 11-7 (3-0, 6-2, 2-2, 1-3)
  Solklintshallen , Slite
  MV Mattias Andersson
  Förstafyran Pierre Liljegren, Robin Larsson, Andreas Weinebrandt, Jonathan Karlsson (samtliga hangvarspelare)
  Andrafyran Fredrik Bäck, Tony Lindström, Andreas Larsson, Peter Olofsson
  Tredjefyran Adam Weijmers, Jesper Ryftenius, Gildo Turato, André Ohlsson
  Målskyttar  Andreas Weinebrandt 3, Jonathan Karlsson 3, Robin Larsson 1, Fredrik Bäck 1, Pierre Liljegren 1, Andreas Larsson 1, André Ohlsson 1. Målpass: Jonathan Karlsson 4, Andreas Weinebrandt 3, Mattias Andersson 1, Fredrik Bäck 1, Gildo Turato