Gott Nytt År önskar KIK

Vi vill önska alla medlemmar, sponsorer, sympatisörer och hemsidans övriga läsare ett Gott Nytt År. 2013 har vi varit ett rekord på många sätt i klubbens 40-åriga historia. Omsättningen lär landa runt 470 tkr, hemsidan har aldrig tidigare nått så många läsare, campingen har aldrig haft så många gästnätter och medlemsantalet når fantastiska 335!
Under 2014 rullar verksamheten igång redan den 4 januari med klubbmästerskapet i pingis rum i Folkets Hus – kl 12.00 börjar vi med ungdomarna under femton år och kl 14.00 är det de äldres tur i såväl dam- som herrklassen. Samma dag är det förstås lördagsbastu i klubbstugan från klockan 15.00 och framåt. På söndagen spelar stora och små, tjejer och killar, amatörer och proffs fotboll i Kustparkshallen och måndagen den 6 januari tränar våra herrseniorer fotboll i Västerhejdehallen kl 21.30-23.00. Välkommen att delta i vår verksamhet – aktivt eller som åskådare!
Sedan under vecka två fortsätter Rudbergs Bygg med utbyggnaden av klubbstugan. Om inte vädret sätter käppar i hjulet är allt klart i god tid till årsmötet den 7 februari kl 18.30