Finalspel för KIK ikväll i GA Cup

Årets insats i GA Cup har gått över förväntningarna. Visserligen lyckades KIK lag 2 bara vinna en gruppspelsmatch i herrar C på fredagkvällen i Sävehallen i Visby. Men lagets insats var helt ok med tanke på att spelarna inte var särskilt samspelta.
Veteranlaget som spelade i Solklintshallen i Slite på lördageftermiddagen svarade för ett helgjutet gruppspel, vann tre matcher, spelade en oavgjord och gick till final.
KIK lag 1 i herrar B gick också vidare i sitt gruppspel i Säve natten till söndagen efter två vinster och två oavgjord. I semifinalen mot favorittippade Dalhem i Södervärnshallen blev det dock förlust med 0-2.
Ikväll kl 21.00 spelar KIK-veteraner final mot Levide final  kl 21.00 i Södervärnshallen.
Detaljerade matchrapporter kommer under måndagen.