KIK mållöst i tredje träningsmatchen!

Nisse Janssons matchrapport: Inte ens den tredje träningsmatchen för året ger någon seger för KIK:s vidkommande. 0-1 skrivs siffrorna mot Stenkyrka IF i en match som i mångt och mycket liknar den föregående drabbningen mot Fårösund. Två jämna lag – där KIK har ett visst övertag under den första halvleken, medan SIF har lite mer av spelet i den andra. Även chanserna är jämt fördelade, men Kappelshamn har de vassaste chanserna med bland annat tre frilägen. Vi är inte ett lag som gör särskilt många mål på långskott – utan vi ska helst spela oss fram till situationerna med avslut innanför straffområdet och så ser det ut även denna gång. Stenkyrka däremot får förlita sig till långskott eftersom vår backlinje inte släpper fram motståndet framför vårt eget mål.
Baklängesmålet kommer också mycket riktigt på ett skott från cirka 17 meter och som slinker in väldigt välplacerat i ena hörnet. Mattias, som i övrigt gör en stabil insats som burväktare, är chanslös på detta skott.
 Förluster svider alltid, men denna gång får vi nog skylla oss själva då det känns som om vi ger bort segern ganska lättvindigt. Det här var en sådan dag då det inte ville infinna sig någon riktigt gnista och då går det ut över spelet. Bara att spotta i nävarna och komma igen!
På spelarfronten ska ändå hela försvarslinjen med Mattias i målet Pablo, Mats, Patrik, Tony och sedermera Andreas ha en extra klapp på axeln för ett gediget arbete.

Träningsmatch lördag 12 mars Kappelshamns IK-Stenkyrka IF 0-1(0-0)
Rävhagen kl 14.00; Publik 20; Domare Isak Malm, assisterande Nils-Eric Folebo-Lundberg o Benjamin Bingström
MV Mattias Andersson- HB Pablo Valenzuela, MB Mats Pettersson ©, MB Patrik Westerlund, VB Tony Lindström– HMF Eric Darolf, MMF Oskar Månsson, MMF Peter Olofsson, VMF André Ohlsson – HF Corbin Lindahl, VF Daniel Boman – Avb Andreas Book
Mål: 0-1 54
Byten 30 AB in ED ut, 46 ED in AO ut, 60 AO in CL ut, 65 CL in ED ut, 69 ED in PO ut, 75 PO in CL ut