Ändringar i fotbollsledningen

Efter att varit med i totalt över tio år som i första hand lagledare för KIK:s fotbollslag har Lars ”Gurra” Grundemark valt att lämna sina förtroendeuppdrag i klubben. Innan vi hittar en mer långsiktig lösning har Fotbollsutskottet beslutat att dela upp lagledarsysslorna i första hand inom utskottet. Detaljer kommer att presenteras vid en spelarträff den 25 april, två dagar för A-lagets seriepremiär i femman.

Gurra började som lagledare för B-laget 1996 och hade det uppdraget i tre år, innan han flyttade till fastlandet. Tillbaka på ön igen blev han ånyo B-lagledare 2007 och från och med 2008 har han varit lagledare för A-laget och var även sekreterare i klubbstyrelsen 2008-2009. Gurra har under snart två decennier varit en flitig skribent i KIKaren med bland annat krönikan Forum för Fåntrattar, frågesport och fotbollskommentarer. Även hans matchrapporteringar på hemsidan har varit välfrekventa och personliga.
Vi tackar honom för allt ideellt arbete under många och önskar honom och hans hustru Carin ett gott liv framöver!