Kappelshamns Återkommande Triathlon en mindre succé

Förväntalsfulla traiathlondeltagare på väg mot simningen från Storugns

Förväntansfulla traiathlon-deltagare på väg mot simningen från Storugns

Den sista juli kom runt tjugo modiga kappelshamnsbor och sommargotlänningar till Snäckersvallen för att åka flotte till Storugns och därifrån simma tillbaka till badbryggan vid fotbollsplanen. Sedan bar det iväg på en cykeltur på en mil. Det hela avslutades med en nästan fem kilometer lång språngmarsch upp mot Träskmyr och sedan tillbaka mot Snäckervallen via den vackra gröna Ny väg. Detta event var ett samarbetsprojekt mellan KIK och Friskis & Svettis. Vi tackar speciellt Kristoffer Strehlenert och Ola Larsson som har stått för arrangemang med god hjälp av flottens ägare Per-Yngve Nygren. Mer om Kappelshamns Triathlon kommer du att kunna läsa om i kommande klubbtidning.