En match vi glömmer

Onsdagkvällens div 4-match mot Levide på Snäckersvallen blev ingen munter tillställning för den hyfsat stora publiken. Gästerna visade sig vara numret större och kunde vinna rätt komfortabelt med 7-0. Ett hemmalag med många ordinarie spelare borta av olika skäl kom aldrig igång med något eget spel förutom en giftig trippelchans en bit in på första halvlek. Kvällens fajt tillhör dom som lätt placeras i glömskans gömmer, men några rader om matchen blir det iallafall.

Matchen har en härlig inramning av värme och sol, kryddat med lite röklukt från branden på Storholmen i Fardume träsk två mil bort. Redan efter fem minuter får Rikard Holmström i kappelshamsmålet vittja nätmaskorna men sedan dröjer det till halvlekens sista tio minuter innan ytterligare två mål ramlar in.
Ett slarvigt bolltapp i andra halvlekens inledande sekunder bäddar för 0-4 och efter det att Morteza Azizi blir utvisad i den 66:e minuten ramlar ytterligare tre baklängesmål in i ett lite uppgivet hemmalag.
Framförallt två KIK-spelare visar ändå kämpaglöd in i dt sista – Matchens KIK-lirare Tony Lindström och hans mittbackskollega lagkaptenen Mats Pettersson.

Nu är A-laget spelledigt i två veckor fram till ett tufft bortamöte på konstgräs mot IFK Visby. Förhoppningsvis har vi till dess fått tillbaka skadade, avstängda och sjuka spelare och kan bjuda topplaget från Västerhejde på en jämn match.

Div 4 onsdag 19 augusti Kappelshamns IK-Levide IF 0-7 (0-3)
Snäckersvallen kl 19.00 Publik 42 Domare Göran Tomasson Assisterande Anders Nyström o Benjamin Bingström

MV Rikard Holmström – HB Pablo Valenzuela, MB Lamin Sallah, MB Tony Lindström, VB Morteza Fayazi – HMF Morteza Azizi, MMF Mats Pettersson ©, CMF Adam Weijmers MMF David Söderberg, Mohammed Hedary – TF Mehdi Hassanzadeh – Avb Håkan Sandström, Murtaza Hassani
Byten 25 MuH in MA ut; 43 HS in MeH ut; 46 MA in MoH ut; 70 MeH in MuH ut; 72 MoH in HS ut; 74 MuH in LS ut
Målen 0-1 5; 0-2 35; 0-3 39; 0-4 46; 0-5 70; 0-6 77; 0-7 97
Utvisning 66 Morteza
Matchens KIK-lirare Tony Lindström