Intensiv lördag på Snäckersvallen!

Först kom 26 medlemmar på förmiddagen och fixade till anläggningen inför vinterhalvåret. En del putsade fönster, andra röjde sly och buskar som kördes bort för att brännas, Rune spred ut sand på fotbollsplanen, anslagstavlorna gjordes rena, trädgårdsmöbler och bänkar plockades bort för att bara nämna något. Dessutom fixade Lillemor och Agge med hjälp av Ingrid och Jennifer en kycklingpastasallad till kvällens funktionärsfest. Eftersom vi var så många gick det fort och alla som ville hann sedan gå i bastun innan funktionärsfesten.  

35 personer kom till funktionärsfesten på kvällen. Grillmästare Rolle såg till att den välsmakande salladen kompletterades med hamburgare – där det gick att välja på nöt och lamm. Som vanlig en trivsam fest i KIK-anda. Nästa samling i klubbstugan blir storbildsteve och Sveriges EM-kvalmatch mot Liechtenstein som startar på fredag kl 20.45 och bastun är då varm från kl 19.00.