Många fick pris på avslutningsfesten!

Först bowling, kälkhockey, platscurling, bollprickning och brännboll i Visborgsstaden sedan mat och dryck med prisutdelning på Bageriet vid Stora Torget. Så såg programmet ut vid den årliga avslutningsfesten för fotbollsspelarna. Totalt var ett 15-tal KIK:are närvarande. Som alltid en bra stämning och väl arrangerat av festfixaren Rikard Holmström.

Många priser delades ut under avslutningen. Först och främst fick Jonas Gatu det mest prestigefyllda priset framröstad av spelarna själva, nämligen Årets Spelare. Jonas har varit en viktig kugge i laget, lysande central mittfältare, bollvinnare och tuff i närkampsspelet. Han fick klart flest röster, dubbelt så många som närmaste och ensam om att utses till Matchens Lirare tre gånger.

I övrigt så erhöll Marcus Broberg priset som Årets Överraskning i A-laget, Suhaib Zarum fick B-lagets överraskningspris, träningspriset gick till Pablo Valenzuela, Morteza Fayazi fick pris som Årets Nykomling och så fick Tony Lindström ett specialpris – en lojal kämpe, en av lagets nyttigaste spelare som alltid ställer och fortsätter att utvecklas.

Robin Melin fick två priser – skyttekung i både A- och B-lag assistkung i A-laget.

Sist men inte minst fick Adam Weijmers motta sitt pris för 100 seriematcher för klubbens A-lag som han gjorde den 2 september.

Suhaib Zarum

Årets Överraskning i B-laget

Rille Patrik Emil

Bästa bowlinglaget