Fotbollsnyheter

Vid ett spelarmöte strax före nyår har klubben beslutat att frivilligt går ner en division med A-laget och drar ur b-laget från seriespel 2016. En sammanvägning av en spelarenkät och synpunkter från ledare och spelare är grunden till beslutet. Några äldre spelare försvinner från laget och några andra har bestämt sig för att byta klubb och de nyförvärv vi har är inte tillräckligt många för att bilda en trupp för både a- och b-lag.

KIK kommer att spela i div 5A där vi möter Klintehamn, Fardhem Garda B, Visby BoIS, Levide B, Gute B, Hangvar B och Vänge. Utomhussäsongen startar redan den 13 mars med tre DM-matcher, där Kappelshamn under tre marshelger möter Fardhem Garda, Fårösund och IFK Visby.

I GA Cup spelar vårt titelförsvarande lag fem gruppspelsmatcher i Sävehallen, Visby från fredag kväll till lördag morgon 29-30 januari och KIK:s lag i herrar B spelar tre gruppspelsmatcher ett dygn senare i Solklintshallen, Slite.