Lotta Axén

Årsmötesrapport

Vid gårdagens årsmöte omvaldes samtliga styrelsen och de båda revisorerna. Enda förändringar var att Lotta Axén tog den plats i valberedningen som Mocca Axén tidigare innehaft. Kassören Henric Sedman kunde redovisa rekordsiffror avseende intäkterna under 2015 som landade på 618 tkr – tidigare bästa år 2014 var intäkterna 487 tkr. Eftersom kostnaderna låg på en mer vanlig nivå gick klubben med överskott med hela 88 tkr. Bra pengar som till största delen kommer att gå åt till mattläggning och målning av camparnas och hemmaspelarna duschutrymme och nybyggnation av garage/förråd på 50 kvadratmeter. Sedan drogs inte mindre än elva vinnare i de sedvanliga medlems- och närvarolotterierna. Förstapriset i medlemslotteriet – presentkort till ett värde av 300 kr på ICA Maxi – vanns av Murtaza Hassani. Alice Sedman vann förstapriset ibland årsmötesdeltagarna – också ett presentkort från ICA Maxi. Priserna var skänkta av ICA Maxi, Nordkalk, Svenska Spel och Oil & Vinegar.

Som alltid avslutades mötet med mat och dryck – denna gång var de goda smörtårtorna inhandlade hos ICA Maxi. Därefter stannade många av de 27 deltagarna kvar för eftersnack och de sista gästerna lämnade klubbstugan strax före midnatt.

Vinnare medlemslotteriet
1 Murtaza Hassani presentkort
2 Astrid Johansson ljusstakar
3 Katrina Jernéus Mattsson necessär
4 Jonas Axén strumpor
5 Sven-Erik Larsson t-shirt

Vinnare närvarolotteriet
1 Alice Sedman presentkort
2 Jennifer Stenström sockenbok Lärbro
3 Ingela Carlén paraply
4 Ingvar Stuxberg chokladask
5 Henric Sedman mössa
6 Jennifer Stenström vantar