En riktigt härlig midsommar

Tillbaka på campingplanen vid Snäckersvallen blev årets upplaga av midsommarfirande blev lyckat som vanligt. Efter det att björkriset hämtats traditionellt i Vikänden med ett stopp hos Curt och Gunnel i Lugnet kom många till majstångens fixande och resning innan det var dags för dansen runt vår fina midsommarstång.  

I år så stod den mångåriga sommarkappelshamnaren Bettan Husberg för en härlig dragspelsmusik och hon fick god hjälp med sången till de traditionella visorna. Många tog varandra i handen och dansade runt majstången. Gott varmt väder – det lilla regnet störde inte utan var faktiskt befriande avsvalkande. 

Tack till alla drygt 100 pers som kom och förgyllde byns midsommarfirande! Och förstås en extra kram till de som hjälpte till med björkrishämtning, majstångsklädning och sång.