Triathlon och Boule

Den sista julihelgen är som alltid fullt av aktiviteter på vallen. På fredag kl 10 samlas alla som vill vara med i KÅT – Kappelshamns Återkommande Triathlon – med simning 1 km cykling 15 km och avslutande löpning/gång 5 km. Ingen tävling och den inte vill vara med i alla tre momenten kan hoppa över det som inte passar.

På lördag arrangerar klubben sitt årliga mästerskap i boule kl 10. En seniorklass och en eller två ungdomsklasser brukar deltagarna lottas in i. Ingen förhandsanmälan och du kan betala medlemsavgiften på plats. Den gäller som startavgift.

Senare på lördagen är bastun öppen som vanligt till det facila priset av 20 kr – herrar kl 16-18, damer 18-20 och mix 20-22. Hen som har krafter kvar kan med fördel lira lite tvåmålsfotboll på söndag kl 19. Alla är välkomna – små och stora, tjejer och killar, amatörer och proffs.

Sedan är det ny månad och på torsdagkväll nästa vecka är det höstpremiär för vårt stolta A-lag i div 5-fotbollen då Levide kommer på besök.