Robin Rille Naim Murre Khalid

Välbesökt fotbollsavslutning med många pristagare!

Vi var 18 stycken på plats på fotbollsavslutningen i bowlinghallen vid Visborg. Efter en timmes bowlande – där Macke Broberg var överlägset bäst – så bjöd klubben på pizzabuffé och därefter blev det prisutdelning. Fem av sex pristagare var på plats – bara den framröstade Årets Spelare Simon Schmidt hade förhinder. Årets Skyttekung Robin Melin, Träningsprisvinnare Rille Holmström, Årets Överraskning Naim Faizi, Årets Assistkung Murre Hassani och Årets Nykomling Khalid Omar syns på bilden. På måndag startar inomhusträningen i Södervärnshallen kl 21.00-22.30. Obs! Alltså en halvtimme tidigare än vad vi informerat om förut. Och nästa lördag 29 oktober är det premiär i den nya inomhusserien mot Fårösund och Visby BoIS.