Rekordsnabbt årsmöte med idel omval

Fredagkvällens årsmötesförhandlingar gick rekordsnabbt på tre kvart. En av orsakerna var att stora delar av styrelsen hade sjuknat in så ordföranden Berra Sandström fick dra alla rapporter om verksamhet och ekonomi själv och då blir den ekonomiska genomgången lite kortare än när kassören drar den.

Liksom det senaste år har verksamheten gått med plus trots en stor investering i det nya garaget och uppfräschade duschutrymmen med nya gol- och väggmattor för campinggäster och hemmalagets fotbollsspelare.
Camping, sponsring, olika bidrag och medlemsavgifter är alla stora och viktiga inkomstkällor som överträffat budget. Ett medlemsantal på nästan 300 ett år då vi bara har ett fotbollslag och ingen stor grillfest är imponerande.
Nytt i verksamhetsplanen var att bland ett antal punkter på anläggningen ska styrelsen plocka ut det som ska prioriteras för 2017, att välja på mellan är bland annat trädäck utanför receptionen, utbyggnad av utekök, nya avbytarhytter och tennisplan. Dessutom kom två nya idéer upp som styrelsen fick i uppdrag att titta på: Anläggande av utegym och ordna en gatlykta på Byslingan vid nerfarten mot parkeringen.
Valberedningen hade gjort ett gediget jobb med att stämma av med samtliga i styrelsen och revisorer om accepterande av omval. Därför blev även valberedningstrion omvald.
Trots ett stort bortfall av sådana som brukar komma på årsmötena blev vi ändå till slut 29 på plats i klubbstugan som denna gång åt ICA Maxis välsmakande antipasti.

Många priser i medlemsnummer- och närvarolotterierna fanns skänkta från första hand av ICA Maxi och Oil & Vinegar.
Vinnare medlemslotteriet
1 Lars-Göran Ekberg presentkort ICA Maxi
2 Carl Ekström GGN-jacka
3 Mehdi Hassan svart pikétröja från Oil & Vinegar
4 Arne Ekström kökshanddukar
5 Susanne Strömhielm fem par sockor
Vinnare närvarolotteriet
1. Lotta Paulsson Axén Oil & Vinegar-jacka
2. Danne Stenström grön pikétröja från Oil & Vinegar
3. Tomas Lindberg paraply Oil & Vinegar
4. Gunnel Söderberg avstod från pris
5. Hilda Sedman stekpanna
6. Kajsa Johansson vattenflaska