Murre Suhaib Mehdi

En stark insats trots förlust enligt tränaren

Här kommer Håkan Lindqvists matchrapport:

3-1 till Visby Bois på Säves för dagen nyklippta och hyfsade plan.

Matchen började avvaktande med lugnt och fint spel i vår backlinje, ett misstag resulterade i ett snabbt mål i baken i 5 spelminuten. Lite senare ytterligare ett mål bakåt i den 35 spelminuten, vi har många spelare som inte spelat hos oss så det testas lite med många byten innan det sätter sig. I andra halvlek tog vi över matchen spelmässigt och skapade läge efter läge, till slut efter 52 minuter satte den vindsnabbe Suhaib Zarum ett snyggt skott otagbart. Vi fortsatte att pressa och flytta upp mot slutet för att kvittera med en trebackslinje med resultat att vi fick ytterligare ett mål emot oss i slutminuten.

Gammal är äldst! Håkan Sandström spelade vänsterback och var bäst på plan tillsammans med resten av backlinjen. På mitten satte vi in unge framtidsspelaren Abdullah Osman som var lite ovan i hur man spela där. Men kan bli bra, han spelade fram till målet. Den otroligt snabbe Suhaib kan bli ett vasst vapen framöver. Han spelade senast i KIK-tröjan 2015 då han utsågs till Årets Överraskning i B-laget.

Sammanfattningsvis var alla nöjda efter matchen, kändes nästan som en seger. Bra stämning på plan och från publik.

Div 6 tisdag 16 maj Visby BoIS B-Kappelshamn/Visby Star 3-1 (1-1) Säve IP kl 19.00
Domare Emre Tekkesin Publik 20
MV Mattias Andersson – HB Mahmoud Hijab, MB Emil Lundberg ©, MB Khalid Omar, VB Håkan Sandström– HMF Murtaza Hassani, MMF Karim Turkaawi, MMF Abdullah Osman, VMF Suhaib Zarum – HF Mohammed Taha, VF Mehdi Hassanzadeh – Avb Hussan Osman, Omar Ibrahim, Massoud Secho, Ahmed Ismail, Ali Issa
Målen 1-0 5; 2-0 35; 2-1 Suhaib (Abdullah); 3-1 89
Byten Alla avbytta utom MA EL KO och HS

Håkan Lindqvist

Linkan