Två talanger

Yahya spräckte nollan!

För första gången på flera matcher lyckades KIK göra mål. Det var talangen från Staple Yahya Sharad som utnyttjade sin snabbhet och teknik och sprang ifrån Stenkyrkas försvar och slog bollen otagbart i mål. efter 25 minuters spel. Det innebar en kvittering som stod sig fram till halvtidsvilan. Tyvärr tappade nya Kappelshamn/Visby Star matchen under andra halvlek och det förlust med 1-5.

Precis som i premiären är spelet ibland riktigt bra, speciellt under den första halvleken då målskytten Yahya en suverän chans att ge hemmalaget ledningen, men det blir bara nära. Tyvärr är dom stunderna med bra spel lite för korta. Laget blir stundtals alldeles för långt. Närkampsspelet måste utvecklas framöver, liksom förmågan att avlossa skott vid rätt tillfälle. Kan dessa saker förbättras liksom passningsspelet, då kan laget bli riktigt bra. För det finns talang, kreativitet, vilja och intresse bland. 20 stycken på senaste träningen vittnar om det.
Flera bra individuella insatser noterades från bland andra Mattias Andersson i mål, yttermittfältaren Abdulla Osman, mittbacken Khalid Oman, målpassaren och mittfältsmotorn Murtaza Hassani. Och som alltid var lagkaptenen och mittbacken Emil Lundberg ytterst värdefull.

Div 6 tisdag 9 maj Kappelshamn/Visby Star-Stenkyrka IF 1-5 (1-1) Snäckervallen kl 18.55
Domare Anders Nyström Publik 15
MV Mattias Andersson – HB Ahmed Ismail, MB Emil Lundberg ©, MB Khalid Omar, VB Hussan Osman– HMF Mohammad Abdul Kadir, MMF Murtaza Hassani, MMF Sahky Abbasi, VMF Abdullah Osman – HF Yahya Sharad, VF Mahmoud Hijab – Avb Mohammad Mohammad, Massoud Secho, Tim Berggren, Haj Gnasemi, Ali Issa

Målen 0-1 3 (frispark); 1-1 25 YS(MuH); 1-2 48; 1-4 80; 1-5 85
Byten 21 Ali I MM MS in MAK HO Ahmed I ut; 30 HG in AO ut; 35 TB in YS ut; 46 Ahmed I HO AO in SA MM MS ut; 49 YS in Ali I ut; 65 SA in AO ut; 79 Ali I in TB ut 80 MS in Ahmed I ut