Ingen bra våravslutning!

Vårsäsongen sista match på tisdagkvällen hemma mot Visby BoIS blev ett bottennapp resultatmässigt. Fyra mål i baken i varje halvtid och bara ett mål framåt. Motståndet var heller inte mycket att yvas över och då förstår alla att de grönsvarta underpresterade. Minst fem av baklängesmålen borde aldrig landat i nätmaskorna och minst tre helt öppna lägen för hemmamål lyckades totalmissas.

Redan efter fyra minuter står det 0-2 på resultattavlan. Sedan sker en spelmässig uppryckning men som i tidigare matcher dribblas det för mycket i fel lägen och närkampsspelet lyser med några undantag med sin frånvaro. Under första halvleks avslutande minuter ramlar ytterligare ett par onödiga baklängesmål in.
Tanken är förstås att Kappelshamn/Visby Star ska vända matchen, men kraften finns inte hos flera Ramadan-fastande spelare och ytterligare två mål ramlar in den första kvarten. Efter ovannämnda frilägesmissar lyckas till slut en av lagets bäste spelare denna afton vänsteryttern Zaid Tahiri snyggt fixa 1-6 på en läcker passning från en annan godkänd spelare Murtaza Hassani. Sedan gör BoIS ett par mål till under den sista kvarten.

I övrigt så var som vanligt veteranduon Mattias Andersson och Håkan Sandström bra som mittlås, även om den sistnämnde spelade med en lårsträckning stora delar av matchen. När han även fick en sträckning i det andra låret tvingades han lämna planen. Vänsterbacken Jamal Mamand är värt stort beröm, en bra insats för andra matchen på raken. Snabbe Khalid Omar visar långa stunder vilken talang han besitter.
Nu tar vi några veckor ledighet från fotbollen, innan uppladdningen inför höstsäsongen börjar.

 

Div 6 tisdag 20 juni Kappelshamn/Visby Star-Visby BoIS B 1-8 (0-4) Snäckersvallen kl 19.00
Domare Anders Nyström Publik 12
MV Nosrat Amadi – HB Issa Zeki Issa Issa, MB Mattias Andersson ©, MB Håkan Sandström, VB Jamal Mamand – HMF Murtaza Hassani, MMF Mohammad Abdulkadir VMF Abdulla Osman – HF Zaid Tahiri, CF Khalid Omar, VF Tim Berggren – Avb Masood Secho, Kimmy Andersson, Ali Issa, Mahmod Ahmadi, Kimmy Andersson
Målen 0-1 2; 0-2 4; 0-3 41; 0-4 44; 0-5 52; 0-6 62; 1-6 Zaid (Murtaza) 70; 1-7 77; 1-8 86
Byten 11 MAh in AO ut; 12 MaS in IZZI ut; KA in TB ut; 26 SA in MAb ut; 33 AI in MAh ut; 40 MAh in KA ut; 46 IZZI MAb in MaS SA ut; 60 KA in MAh ut; 63 MaS MaA in HS IZII; 76 AO in AI ut